Kalender

Quartier Laak
Ketelstraat 23
(Coöperatief Eigenwijzer)
Tel. 06 341 864 98
e-mail: info@quartierlaak.nl

Social Media QL

Activiteiten Molenwijk in het Zonnetje Zoals velen van jullie weten is er weer gestart met activiteiten rond de tweede editie van 100% Molenwijk. Voorafgaand aan de parade door de wijk op de nationale Burendag op... facebook.com/Quartie…

 

Over ons

Opgericht in 2012, door 3 sociaal betrokken professionals die al jaren in Laak wonen, ten behoeve van het verduurzamen, verfraaien en sociaal-economisch versterken van stadsdeel Laak in Den Haag. Gestart als stichting, nu gegroeid tot een sociaal onderneming met vrijwilligers, professionals en iedereen die wat wilt in Laak.

 

Hoe werken wij?

Binnen Laak stimuleren we mensen die wonen of werken in Laak om meer gebruik te maken van elkaars kennis, expertise, producten en diensten. Wij doen dit door het initiëren, ontwikkelen en uitvoeren van projecten.

Contact

 

Onze ambitie

Stadsdeel Laak laten uitgroeien tot het meest fraaie, duurzame en bruisende 'Quartier Latin' van Den Haag en zelfs van Nederland! Dit doen wij door het opbouwen van een Waarde Creërend Netwerk met en voor ondernemende mensen in Laak. Momenteel bestaat ons netwerk uit meer dan 10.000 personen.

Gezamenlijk een project starten, zodat het voor je klanten nog aantrekkelijker wordt om je diensten af te nemen! Hieronder een greep uit onze huidige projecten in Laak.

Meer projecten van Quartier Laak zijn:

Afval loont
Wijkpark Cromvliet
Mikrokrediet
Welkomstpakketten

Onze wijk heeft meer potentie dan gedacht wordt. Wij maken ons sterk om, samen met u, Laak te laten uitgroeien tot hét duurzame Quartier Latin van Den Haag! Sluit aan en bouw mee!

Bouw je mee? Als denker of doener, vrijwilliger of betaalde kracht? Bijvoorbeeld als projectleider projecten te initiëren en uit te voeren in stadsdeel Laak! Interesse? Neem contact met ons op en deel jouw idee!

Volg ons op Facebook!

Activiteiten Molenwijk in het Zonnetje Zoals velen van jullie weten is er weer gestart met activiteiten rond de tweede editie van 100% Molenwijk. Voorafgaand aan de parade door de wijk op de nationale Burendag op... facebook.com/Quartierlaak/p…

Ons netwerk groeit door de inbreng van de deelnemers, hun ervaringen, energie en concrete acties.

Jurienne Hollaar
Oprichter bij o.m. Coalitielaak, Masterpeace & Social Club Den Haag.
Jesse van Beusekom
Visueel vormgever en audio producties bij Quartier Laak.
Ron Landheer
Projectontwikkelaar, web en grafisch ontwerper bij Quartier Laak.
Vacature
Kan je goed schrijven, spreek je verschillende talen en zoek je een parttime baan?

Wij gaan ervan uit dat juist de diversiteit van de verschillende gebieden bijdraagt tot het realiseren van een bruisend en duurzaam Quartier Laak!

Bel ons!
06 341 864 98
Maandag t/m vrijdag 09.00 – 18.00 uur.
E-mail ons
E-mail formulier
Binnen 5 werkdagen antwoord van een medewerker.
We werken onder meer samen met

Een waarde creërend netwerk van en voor bewoners en ondernemers uit Laak.